O Grane Adriatic

Grande Adriatic Food je jedan od vodećih i najbrže rastućih distributivnih centara na domaćem tržištu, gde donosimo dugogodišnje iskustvo i ekspertizu iz oblasti prodaje i distribucije smrznutih proizvoda. Tokom godina izgradili smo jaku distributivnu mrežu na teritoriji Srbije, sa regionalnim centrima u Novom Sadu, Beogradu i Leskovcu.

Ponosimo se činjenicom da smo distributeri brendova kao što su Nestle, Mondelez, Polar Food, Family, Bella, La Cremeria.

Godinama poslujemo sa najvećim kupcima na tržištu Srbije, počev od ključnih kupaca kao što su Delhaize, Mercator, Metro, Veropoulos, Gomex, Univerexport, preko lanaca benzinskih stanica kao što su OMV, Nis, Lukoil, pa sve do lokalnih sistema i tradicionalnih prodavnica, koje su jednako važna karika u našem lancu snabdevanja kao i velike korporacije.

Pogledajte asortiman

Misija

Obezbeđivanje dostupnosti pravih proizvoda, na pravom mestu i u pravo vreme, po pravoj ceni, uz obostrano zadovoljstvo svih eksternih i internih stejkholdera.

Vizija

Liderska pozicija na tržištu čije je ime sinonom za kvalitet proizvoda i načina distribucije, koje garantuje totalnu satisfakciju potrošača.

Kompanija vođena vizijom.

Tokom godina izgradili smo jaku distributivnu mrežu na teritoriji Srbije, sa regionalnim centrima u Novom Sadu, Beogradu i Leskovcu.

2009Naša priča počinje u januaru 2009.godine kada smo počeli kao nespecijalizovana trgovina na veliko u Leskovcu,

2008U 2008. godini smo postali direktni distributeri Nestle sladoleda i Yupik smrznutog programa na jugu Srbije,

2011U 2011. godini proširili smo distribuciju na tržište Leskovca, Vranja, Niša, Pirota, Aleksinca i Preševa sa okolinom,

2015U 2015.godini smo ojačali tržište Beograda sa širom okolinom - Aranđelovac, Velika Plana, Majdanpek, Smedereva, Požarevac, Pančevo, Vršac, Mladenovac, Lazarevac, Petrovac i okolina

2016U martu 2016. godine aktivirali smo tržište Beograda sa širom okolinom – Aranđelovac, Velika Plana, Majdanpek, Smederevo, Požarevac, Pančevo, Vršac, Mladenovac, Lazarevac, Petrovac i okolina,

2018U martu 2018. postajemo ponosni distributeri sladoleda Mondelez asoritmana, od kojih su najpoznatiji brendovi Milka, Oreo i Toblerone. Iste godine hrabro ulazimo na velika vrata tržišta smrznute robe sa brendom Polar Food koji potrošačima nudi smrznuto povrće, voće, peciva, ribu, torte i kolače. Takođe, u decembru 2018.godine postajemo distributeri Bella smrznutog peciva i pita i na taj način naše trižište obogaćujemo najukusnijim ručno mešenim pitama sa bogatim nadevima.

2019.nastavljamo da jačamo svoju distributivnu snagu, jačamo brend Polar Food i širimo asortiman smrznute robe.

2020. sa još jačom organizacionom strukturom, stručnim i iskusnim kadrovima, jasno stremimo ka ostvarenju naše vizije i misije.

img o nama dostava
grande asortiman

Naši kapaciteti:

3 distributivna centra
(Beograd, Leskovac, Kula)

1000+ palentih mesta

25+ komercijalista na terenu

40+ kamiona

7000+ frižidera

Ljudski resursi imaju nezamenljiv značaj u našoj kompaniji.

Sa zaposlenima negujemo dobar i zdrav odnos uz poštovanje ljudskih vrednosti. Naše timove čine mladi, visokoobrazovani i ambiciozni ljudi. GRANDE ADRIATIC FOOD se trudi da bude poznat ne samo po pouzdanoj i savremenoj distribuciji proizvoda, već i po brizi o svojm zaposlenima. Ma koliko poslovni procesi bili savremeni i automatizovani, uviđa se nezamenljiv značaj ljudskih resursa;

Stručan kadar kompanije čini preko 90 zaposlenih podeljenih u sektore: komercijala, logistika, računovodstvo, finansije, i kadrovska služba;

Karijera